OBJAVITE

NEXNEKRETNINE

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Ilidža
Adresa
Stupska 19B
Telefon
061500585

O nama


NEX NEKRETNINE d.o.o. je pravno registrovana agencija za posredovanje pri kupoprodaji i najmu nekretnina.
Sjedište agencije nalazi se u ulici Stupska 19B, objekat C1 (TIBRA II) u Sarajevu.


U saradnji s našim istaknutim poslovnim partnerima nudimo niz administrativnih usluga, pravno rješavanje vlasničke dokumentacije, kao i uknjižbu prava vlasništva kod kupoprodaje nekretnina, procjenu realne tržišne vrijednosti za nekretninu, konsalting i dr. Pored toga nudimo i usluge informisanja o raznim stambenim i hipotekarnim kreditima kao i o uvjetima osiguranja. Ističemo vrlo dobru poslovnu saradnju s nekoliko vodećih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.


Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada, nastojimo svoje poslove obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši klijenti.
Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost.

Ističemo vrlo dobru poslovnu saradnju s nekoliko vodećih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.

Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada, nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost.

Za naše kupce tražimo najpovoljnije uvjete prodaje, a uz to bavimo se i marketinškom podrškom. Ukoliko kupujete nekretninu, u mogućnosti smo Vam garantirati potpunu pravnu i tehničku ispravnost svih objekata iz naše ponude. Po potrebi izrađujemo Vašu financijsku konstrukciju i pravno Vas pratimo do konačne realizacije kupovine i prijenosa vlasništva. 

NEX NEKRETNINE d.o.o.

Adresa: Stupska 19B, 71000 Sarajevo

ID: 4202649770006,

Reg. br.: 065-0-Reg-20-002307

Tel: 033 650 556, Mob: 061 500 582

E mail: info@nekretninenex.ba


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije